Informatie en advies over hoveniers
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

h5tgsrdf-150x150Als je weet wat een hovenier kost, heb je vaak nog geen flauw idee wat een hovenier voor jouw project kost. Je hebt geen idee hoeveel werk een bepaalde klus is, en dat maakt het inhuren van een hovenier vaak zo lastig. Als je achteraf een rekening krijgt, kan dat voor verrassingen zorgen als je vooraf nog geen benul hebt wat de mogelijke kosten kunnen worden.

De kosten van een hovenier per opdracht

Een oplossing daarvoor is om een hovenier niet per uur in te huren, maar per opdracht. Je kunt dat vrij eenvoudig doen door simpelweg bij een hovenier te vragen of hij een vaste prijs wilt maken voor het hele project. Je weet dan de kosten voor jouw opdracht en hoeft je niet druk te maken over hoe lang de hovenier werk zal hebben.

Als vuistregel kun je aanhouden dat het zo een €900 euro kost om een hoveniersploeg een dag langs te laten komen. Deze prijs is inclusief BTW en alle kosten, denk hierbij aan voorrijkosten, kosten om afval af te voeren en kosten voor het gebruik van machines en gereedschappen.

Onderhoudscontracten

5454543-150x150Je kunt er ook nog voor kiezen om een onderhoudscontract op te stellen. Als de hovenier vaak dezelfde werkzaamheden uitvoert, zal je daar met een onderhoudscontract op kunnen besparen, simpelweg omdat de hovenier daar zekerheid voor terugkrijgt. Neem voor meer informatie contact op met je lokale hovenier, hij kan en wilt hier vast meer over vertellen. Je kunt er goed aan doen de prijzen van een onderhoudscontract van diverse hoveniers met elkaar te vergelijken. Op die manier kun je eenvoudig veel geld besparen.

Toch een lokale hovenier inhuren?

Soms is het toch beter om er voor te kiezen een hoveniersbedrijf in te schakelen voor het verfraaien van je tuin. Een lokaal bedrijf in jouw regio kan je hier goed bij helpen. Het is echter altijd geadviseerd om eerst het aanbod te vergelijken. Door de prijzen naast elkaar te leggen kun je besparen op de kosten en betaal je dus niet te veel voor het inhuren van een hoveniersbedrijf. Met onze offerte service kom je in contact met hoveniers. Lees verder op pagina vrijblijvend advies.

Bekijk ook deze pagina’s:

> Kosten hovenier
> Kosten onderhoud
> Kosten onderhoudscontract
> Kosten per uur
> Advies

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?


Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

Hoe vind ik een goede hovenier?

Een tuin is een heel gewild bezit. Wanneer je echter een huis

7 Veelgemaakte fouten tuinieren

Tuinieren is een werkzaamheid die iedereen kan uitvoeren. Kijk maar om je

Checklist offerte hovenier beoordelen en vergelijken

Een tuin is een kostbaar bezit. Niet iedereen is even bedreven in